Aanmelden | RegistrerenHelp

DokuWiki

DokuWiki is een wiki die aan de webstandaarden voldoet, gemakkelijk te gebruiken is en vooral gericht is op het creëren van allerlei soorten documentatie. DokuWiki richt zich op teams van ontwikkelaars, werkgroepen en kleine bedrijven. De syntax is eenvoudig maar krachtig, maakt het makkelijk gestructureerde teksten te maken en zorgt ervoor dat de data-bestanden leesbaar blijven buiten de wiki. Alle data wordt opgeslagen in gewone tekstbestanden - een database is niet nodig.

Lees de (momenteel nog Engelstalige) DokuWiki-handleiding om de volledige kracht van DokuWiki te ontdekken.

Download

DokuWiki is beschikbaar op http://www.splitbrain.org/go/dokuwiki

Lees meer

2004-2010 © Andreas Gohr andi@splitbrain.org1)

De DokuWiki-programmacode is gelicenseerd onder de GNU General Public License Version 2. Indien u DokuWiki gebruikt in uw bedrijf, overweeg om mij een aantal dollars of euro's te doneren, via PayPal ;-).

De inhoud gepubliceerd op de DokuWiki-site op http://www.splitbrain.org/dokuwiki/ is gelicenseerd onder de Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike License Version 2.0.

Een uitzondering wordt gemaakt voor de inhoud die gedistribueerd wordt in de download2), die voor compatibiliteit ook onder de GNU General Public License Version 2 gelicenseerd is.

Niet zeker wat dit betekent? Neem een kijkje op de FAQ over de licenties (Engels).

1)
Gelieve mij niet te contacteren voor help – gebruik de mailinglijst of het forum in de plaats
2)
bestanden in de map data – bvb: dokuwiki.txt, syntax.txt, dokuwiki-128.png
Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:wiki:dokuwiki (generated for current page)