Aanmelden | RegistrerenHelp

Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen door, op het inlogscherm van de Groepsadministratie, op de knop Wachtwoord vergeten te klikken.

Vul de gevraagde informatie in en klik op “Nieuw wachtwoord aanvragen”

600|

In je mailbox vind je dan een wachtwoordmail.(kijk ook in je Spambox.) Log in met je gebruikersnaam of lidnummer en het wachtwoord dat je via mail kreeg. Op het volgende scherm moet je dan een nieuw wachtwoord ingeven en bevestigen.

Een wachtwoord bevat minimum 1 cijfer, minimum 1 letter en bestaat uit minimum 13 karakters

Gebruikersnaam of lidnummer vergeten?

Als je je gebruikersnaam bent vergeten, gebruik dan je lidnummer. Dit staat op de lidkaart of vraag het aan de leiding of de VGA van je groep. (Je vindt het lidnummer ook bij je adresgegevens op de omslag rond Over en Weer, Krak of Boem).

Foutmelding e-mailadres?

Wanneer je mailadres veranderd is, vul dan op de pagina “Wachtwoord kwijt?” geen mailadres in maar een GSM-nummer. Je ontvangt dan een code via SMS (naar het nummer dat in de Groepsadministratie bekend is)(*).

Log in met je gebruikersnaam of lidnummer en het wachtwoord dat je via sms kreeg. Op het volgende scherm moet je dan een nieuw wachtwoord ingeven en bevestigen.

Vergeet niet om ook je e-mailadres aan te passen!

(*) Wanneer je ook geen gsm-nummer hebt ingevuld dan zal je ons eens moeten opbellen. Bel tijdens de kantooruren naar Scouts en Gidsen Vlaanderen en vraag naar iemand van de groepsadministratie. 03/231.16.20 (maandag tot vrijdag, 9-12u en 12.30-17u)

Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:groepsadmin:wachtwoord_vergeten (generated for current page)