Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
handleidingen:groepsadmin:paginas:email_ledenlijst [2020/08/11 16:08]
d5f75b320b812440010b8127fc8f4e6a
handleidingen:groepsadmin:paginas:email_ledenlijst [2020/08/11 16:08] (huidige)
d5f75b320b812440010b8127fc8f4e6a
Regel 13: Regel 13:
 De afzender, die de ontvanger ziet, is: lettercombinatie@bericht.scoutsengidsenvlaanderen.be. Dit is een speciaal terugkeeradres is zodat wij een antwoord naar de VGA automatisch kunnen terugsturen. Bovendien helpt dit adres om te voorkomen dat je mails in de spambox van de ontvangers terechtkomen. De afzender, die de ontvanger ziet, is: lettercombinatie@bericht.scoutsengidsenvlaanderen.be. Dit is een speciaal terugkeeradres is zodat wij een antwoord naar de VGA automatisch kunnen terugsturen. Bovendien helpt dit adres om te voorkomen dat je mails in de spambox van de ontvangers terechtkomen.
  
-Als je naar de **leden** wil mailen vink dan de eerste lijn aan. Wil je naar de **ouders** (contactpersonen) mailen, vink dan de tweede lijn aan. Je kan ook beide selecties aanvinken.+Als je naar de **leden** wil mailenvink dan de eerste lijn aan. Wil je naar de **ouders** (contactpersonen) mailen, vink dan de tweede lijn aan. Je kan ook beide selecties aanvinken.
    
 Bij **Ontvangers** zie je het aantal mails dat verzonden zal worden. Als je klikt op __tonen__ zie je alle mailadressen van de bestemmelingen. Bij **Ontvangers** zie je het aantal mails dat verzonden zal worden. Als je klikt op __tonen__ zie je alle mailadressen van de bestemmelingen.
Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:groepsadmin:paginas:email_ledenlijst (generated for current page)