Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

handleidingen:groepsadmin:paginahulp:src_10_tcontentfilter [2016/09/23 18:20]
127.0.0.1 Externe bewerking
handleidingen:groepsadmin:paginahulp:src_10_tcontentfilter [2018/10/18 11:06] (huidige)
Veerle Janssens
Regel 7: Regel 7:
  
 ==== Hoe? ===== ==== Hoe? =====
-Klik op //Aanpassen// links boven naast het kadertje met de filternaam. +Klik op __//Aanpassen//__ links boven naast het kadertje met de filternaam. 
 Je krijgt een scherm te zien waar je, aan de hand van enkele criteria, je selectie kan bepalen. Je krijgt een scherm te zien waar je, aan de hand van enkele criteria, je selectie kan bepalen.
   * **Wie**: Hier selecteer je uit de standaard Takken, wie je wil weergeven.     * **Wie**: Hier selecteer je uit de standaard Takken, wie je wil weergeven.  
Regel 13: Regel 13:
   * **Criteria**: Kies hier het geslacht dat de leden van de selectie moeten hebben.   * **Criteria**: Kies hier het geslacht dat de leden van de selectie moeten hebben.
  
-Naast deze basiscriteria zijn er ook nog de //Geavanceerde criteria//. Hiermee kan je nog specifieker een groep leden selecteren.+Naast deze basiscriteria zijn er ook nog de __//Geavanceerde criteria//__. Hiermee kan je nog specifieker een groep leden selecteren.
  
   * **Functie**: Deze is gelijkaardig aan //wie// maar biedt nog meer specifieke criteria. Waar je bij //wie// enkel een volledige tak kon selecteren, kan je hier kiezen voor bijvoorbeeld alleen de leden of alleen de leiding van die tak. Verder kan je ook selecteren uit de groepseigen functies.   * **Functie**: Deze is gelijkaardig aan //wie// maar biedt nog meer specifieke criteria. Waar je bij //wie// enkel een volledige tak kon selecteren, kan je hier kiezen voor bijvoorbeeld alleen de leden of alleen de leiding van die tak. Verder kan je ook selecteren uit de groepseigen functies.
Navigatie