Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

handleidingen:groepsadmin:paginahulp:fakturatie_groepen [2016/12/12 12:43]
Bram Scheerder adres briefwisseling => financieel verantwoordelijke, webpagina i.v.m. verzekeringen
handleidingen:groepsadmin:paginahulp:fakturatie_groepen [2019/02/04 09:51] (huidige)
Veerle Janssens [Verzekerd?]
Regel 13: Regel 13:
  
 Ook als je in het begin van het werkjaar het vinkje leden verbeterd nog niet hebt aangevinkt zijn alle leden die een lidnummer hebben verzekerd.  Nieuwe leden zijn verzekerd tijdens de eerste en tweede vergadering. Ook als je in het begin van het werkjaar het vinkje leden verbeterd nog niet hebt aangevinkt zijn alle leden die een lidnummer hebben verzekerd.  Nieuwe leden zijn verzekerd tijdens de eerste en tweede vergadering.
-Na de tweede vergadering voer je hen in in de groepsadministratie, zodat ze een lidnummer krijgen.+Na de tweede vergadering geef je hen een scouts- en gidsenfunctie in de groepsadministratie, zodat ze een lidnummer krijgen.
  
 Nadat je aanvinkte dat de leden verbeterd zijn, krijgt de financieel verantwoordelijke van ons een eerste factuur voor de lidgelden. Wacht niet te lang met betalen: slechts gedurende een beperkte overgangsperiode kunnen we garant staan voor de dienstverlening aan de leden. Pas na betaling van het lidgeld is een lid echt verzekerd. Nadat je aanvinkte dat de leden verbeterd zijn, krijgt de financieel verantwoordelijke van ons een eerste factuur voor de lidgelden. Wacht niet te lang met betalen: slechts gedurende een beperkte overgangsperiode kunnen we garant staan voor de dienstverlening aan de leden. Pas na betaling van het lidgeld is een lid echt verzekerd.
Navigatie