Aanmelden | RegistrerenHelp

Evenementenmodule (EM)

De evenementenmodule is een centrale plaats voor alle activiteiten binnen Scouts en Gidsen Vlaanderen. Het gaat hier zowel om activiteiten van het nationaal niveau (HO, vorming, verbondsraad) als om activiteiten van groepen, gouwen en districten (kamp, eetavond, ding-dong, …).

Aan elke activiteit kunnen online inschrijvingen gekoppeld worden. Indien gewenst kan je deze opsplitsen in verschillende categorieën, bijvoorbeeld deelnemers, medewerkers en organisatoren.

Je kan alle toekomstige evenementen bekijken in een lijst of op een kaartje. Evenementen die voorbij zijn kan je in http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/evenementen bekijken. Inschrijven voor een activiteit doe je met je 'Scouts en Gidsen Vlaanderen login'.

Informatie voor deelnemers

Informatie voor organisatoren

De evenementenmodule wordt reeds gebruikt door het nationaal secretariaat (Herfstontmoeting en andere cursussen) en we zoeken gouwen en districten om deze verder uit te testen. Later kunnen ook groepen deze gebruiken. Contacteer ons op evenementen@scoutsengidsenvlaanderen.be
Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:be_website:evenementenmodule:start (generated for current page)