Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
verslagen:start [2011/01/20 15:17]
mv
verslagen:start [2016/09/23 18:20] (huidige)
Regel 8: Regel 8:
 === Zelf een verslag toevoegen === === Zelf een verslag toevoegen ===
   * Als je zelf een verslag wil toevoegen dan moet je eerst **inloggen**. ​ Indien je nog geen login hebt, dan kan je zelf een login aanmaken door eerst op //Login// en dan op //​Registreer//​ te klikken.   * Als je zelf een verslag wil toevoegen dan moet je eerst **inloggen**. ​ Indien je nog geen login hebt, dan kan je zelf een login aanmaken door eerst op //Login// en dan op //​Registreer//​ te klikken.
-  *** OPGELET: na het registreren moet je éénmalig schrijfrechten toegewezen krijgen. Je stuurt hiervoor een mailtje naar [[stafsecretaris@scoutsengidsenvlaanderen.be]]**+  *** OPGELET: na het registreren moet je éénmalig schrijfrechten toegewezen krijgen. Je stuurt hiervoor een mailtje naar [[al@scoutsengidsenvlaanderen.be]]**
   * Dit is een wiki, waardoor je zelf elke pagina kan wijzigen en verbeteren, gewoon onderaan klikken op de knop en je bent vertrokken.   * Dit is een wiki, waardoor je zelf elke pagina kan wijzigen en verbeteren, gewoon onderaan klikken op de knop en je bent vertrokken.
   * Heb je een idee om een pagina te //​verbeteren//​. **Doe het**. ​ Dit is een wiki, dit is van iedereen.   * Heb je een idee om een pagina te //​verbeteren//​. **Doe het**. ​ Dit is een wiki, dit is van iedereen.
Navigatie
QR Code
QR Code verslagen:start (generated for current page)