Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
verslagen:start [2011/01/19 14:49]
mv aangemaakt
verslagen:start [2016/09/23 18:20] (huidige)
Regel 8: Regel 8:
 === Zelf een verslag toevoegen === === Zelf een verslag toevoegen ===
   * Als je zelf een verslag wil toevoegen dan moet je eerst **inloggen**. ​ Indien je nog geen login hebt, dan kan je zelf een login aanmaken door eerst op //Login// en dan op //​Registreer//​ te klikken.   * Als je zelf een verslag wil toevoegen dan moet je eerst **inloggen**. ​ Indien je nog geen login hebt, dan kan je zelf een login aanmaken door eerst op //Login// en dan op //​Registreer//​ te klikken.
-  *** OPGELET: na het registreren moet je éénmalig schrijfrechten toegewezen krijgen. Je stuurt hiervoor een mailtje naar [[stafsecretaris@scoutsengidsenvlaanderen.be]]**+  *** OPGELET: na het registreren moet je éénmalig schrijfrechten toegewezen krijgen. Je stuurt hiervoor een mailtje naar [[al@scoutsengidsenvlaanderen.be]]**
   * Dit is een wiki, waardoor je zelf elke pagina kan wijzigen en verbeteren, gewoon onderaan klikken op de knop en je bent vertrokken.   * Dit is een wiki, waardoor je zelf elke pagina kan wijzigen en verbeteren, gewoon onderaan klikken op de knop en je bent vertrokken.
   * Heb je een idee om een pagina te //​verbeteren//​. **Doe het**. ​ Dit is een wiki, dit is van iedereen.   * Heb je een idee om een pagina te //​verbeteren//​. **Doe het**. ​ Dit is een wiki, dit is van iedereen.
 <note tip> <note tip>
-Als je eens wil uittesten wat je allemaal kan doen met de wiki, dan kan je dat in onze [[::playground:​playground|zandbak of playground]]. ​ Welke codes je allemaal kan gebruiken om je tekst op te fleuren vind je op de [[::​wiki:​syntax|syntax pagina]].+Als je eens wil uittesten wat je allemaal kan doen met de wiki, dan kan je dat in onze [[handleidingen:wiki:​playground|zandbak of playground]]. ​ Welke codes je allemaal kan gebruiken om je tekst op te fleuren vind je op de [[handleidingen:​wiki:​syntax|syntax pagina]].
 </​note>​ </​note>​
 === Een nieuwe vergadering toevoegen === === Een nieuwe vergadering toevoegen ===
Navigatie
QR Code
QR Code verslagen:start (generated for current page)