Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

handleidingen:groepsadmin:paginas:werken_met_tussentakken_en_paralleltakken [2018/11/19 17:16]
Veerle Janssens
handleidingen:groepsadmin:paginas:werken_met_tussentakken_en_paralleltakken [2019/09/24 13:20] (huidige)
Veerle Janssens [Werken met tussentakken]
Regel 30: Regel 30:
 Geef je filter een duidelijke naam. Als VGA kan je er voor kiezen om deze filter ook te delen met alle leiding van de groep.  Geef je filter een duidelijke naam. Als VGA kan je er voor kiezen om deze filter ook te delen met alle leiding van de groep. 
 {{ :handleidingen:groepsadmin:paginahulp:wiki_filter_tussentak.png |}} {{ :handleidingen:groepsadmin:paginahulp:wiki_filter_tussentak.png |}}
 +<note tip>Wil je ook de leiding in de filter verwerken? ¬†
 +Voor de leiding van de tussentak, vink je het veldje tussentak aan (net zoals bij de leden). Om terug te keren naar het voorbeeld: voor wolvenleiding is het vakje 'tussentak' aangevinkt, voor welpen- en jongverkennerleiding is het niet aangevinkt¬†
 +</note>
 Nadat je filter is aangemaakt, kan je deze steeds snel terug oproepen. Erg handig om etiketten of lijsten te printen. Nadat je filter is aangemaakt, kan je deze steeds snel terug oproepen. Erg handig om etiketten of lijsten te printen.
 Meer tips hierover kan je [[handleidingen:groepsadmin:videohulp|terugvinden in onze videohulp]]. Meer tips hierover kan je [[handleidingen:groepsadmin:videohulp|terugvinden in onze videohulp]].
 +
  
 ===== Werken met paralleltakken ===== ===== Werken met paralleltakken =====
Navigatie