Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
Laatste revisie Beide kanten volgende revisie
handleidingen:groepsadmin:paginas:lid_individuelesteekkaart [2018/07/03 13:55]
Veerle Janssens aangemaakt
handleidingen:groepsadmin:paginas:lid_individuelesteekkaart [2020/09/10 16:11]
Benjamin Van Bever
Regel 16: Regel 16:
  
 De individuele steekkaart moet aan het begin van elk scoutsjaar (en voor het kamp) aangepast worden zodat deze up-to-date blijft. Ook als er niets verandert tegenover het vorige jaar moeten ouders dit bevestigen via de Groepsadministratie. De individuele steekkaart moet aan het begin van elk scoutsjaar (en voor het kamp) aangepast worden zodat deze up-to-date blijft. Ook als er niets verandert tegenover het vorige jaar moeten ouders dit bevestigen via de Groepsadministratie.
-Om een lijst te krijgen ​van wie nog niet in orde iskan je filteren op aanpasdatum van de individuele steekkaart+Om een lijst te krijgen wie nog niet in orde is kan je bij 'extra criteria'​ steekkaarten ​filteren op aanpassingsdatum.
  
-  * Als je wil weten wie zijn steekkaart nog niet aanpaste voor het kampfilter je op bv. **aangepast __voor__ 01/06/xx**. (Je krijgt iedereen die zijn steekkaart niet meer aanpaste sinds deze datum). +  * Als je wil weten wie zijn steekkaart nog niet aanpaste voor het kamp filter je op bv. **aangepast __voor__ 01/06/xx**. (Je krijgt iedereen die zijn steekkaart niet meer aanpaste sinds deze datum). 
-  * Als je wil weten wie zijn steekkaart wel aanpastefilter je op **aangepast __na__ 01/06/xx**.+  * Als je wil weten wie zijn steekkaart wel aanpaste filter je op **aangepast __na__ 01/06/xx**.
  
  
  
   * Je scoutsjaar start op 1 oktober en je wil weten wie zijn steekkaart nog niet aanpaste in het huidige scoutsjaar. Gebruik de filter **aangepast __voor__ 01/10/xx**.   * Je scoutsjaar start op 1 oktober en je wil weten wie zijn steekkaart nog niet aanpaste in het huidige scoutsjaar. Gebruik de filter **aangepast __voor__ 01/10/xx**.
-  * Wil je weten wie al wel zijn steekkaart aanpaste sinds deze datum? Gebruik de filter **aangepast __na__ 01/10/xx**+  * Je wil weten wie al wel zijn steekkaart aanpaste sinds deze datum? Gebruik de filter **aangepast __na__ 01/10/xx**
  
  
  
-  * Als je wil weten wie zijn steekkaart nooit invulde ​gebruik dan de filter **aangepast __voor__ 01/​09/​2014** (elke steekkaart is namelijk fictief aangemaakt voor deze datum).+  * Als je wil weten wie zijn steekkaart nooit invulde ​gebruikt ​de filter **aangepast __voor__ 01/​09/​2014** (elke steekkaart is namelijk fictief aangemaakt voor deze datum).
  
 </​note>​ </​note>​
Regel 34: Regel 34:
  
 <note tip>​**Handleiding voor ouders** <note tip>​**Handleiding voor ouders**
-{{:​handleidingen:​groepsadmin:​paginas:​2017.10.17_handleiding_ouders_steekkaart.pdf|}}+{{ :​handleidingen:​groepsadmin:​paginas:​2020.10.09_handleiding_ouders_steekkaart_nieuwe_groepsadmin_.pdf|download}}
  
 </​note>​ </​note>​
Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:groepsadmin:paginas:lid_individuelesteekkaart (generated for current page)