Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
Laatste revisie Beide kanten volgende revisie
handleidingen:groepsadmin:lidkaarten_scannen [2020/07/20 17:42]
Veerle Janssens [Wat is een barcode]
handleidingen:groepsadmin:lidkaarten_scannen [2020/07/20 17:43]
Veerle Janssens [Hoe kan ik dit gebruiken]
Regel 19: Regel 19:
 ===== Wat gebeurt bij het scannen ===== ===== Wat gebeurt bij het scannen =====
  
-Bij het scannen van de barcode geeft een barcode scanner ​net zoals een klavier aan een computer door wat hij gelezen heeft. Hij typt dit als het ware in. Je kan een scanner ook instellen dat hij nadien ook een Enter doorgeeft, wat een groot voordeel kan zijn.+Bij het scannen van de barcode geeft een barcodescanner ​net zoals een klavier aan een computer door wat hij gelezen heeft. Hij typt dit als het ware in. Je kan een scanner ook instellen dat hij nadien ook een Enter doorgeeft, wat een groot voordeel kan zijn.
  
 ===== Hoe kan ik dit gebruiken ===== ===== Hoe kan ik dit gebruiken =====
  
-Als je de scanner aangesloten hebt kan je dus in een tekstverwerker een lidnummer scannen + een Enter. +Als je de scanner aangesloten hebtkan je dus in een tekstverwerker een lidnummer scannen + een Enter. 
-Als we nu op voorhand een lijst in excel zetten waar de lidnummer in staat (te exporteren ​op de groepsadministratie)+Als we nu op voorhand een lijst in excel zetten waar de lidnummer in staat (te exporteren ​uit de groepsadministratie)
 dan we kunnen we vrij makkelijk een knop maken in excel met een paar lijnen code  die in de excel lijst dan we kunnen we vrij makkelijk een knop maken in excel met een paar lijnen code  die in de excel lijst
 gaat zoeken (vb kolom C) en in een andere kolom ("​Aanwezig?"​) bv JA zet  (vb kolom F) gaat zoeken (vb kolom C) en in een andere kolom ("​Aanwezig?"​) bv JA zet  (vb kolom F)
Navigatie
QR Code
QR Code handleidingen:groepsadmin:lidkaarten_scannen (generated for current page)