Aanmelden | RegistrerenHelp

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

handleidingen:groepsadmin:nieuwe_versie_testen [2017/03/06 15:37]
Maarten Vanachter
handleidingen:groepsadmin:nieuwe_versie_testen [2017/03/14 15:18] (huidige)
Bram Scheerder [Hoe kan je testen?]
Regel 21: Regel 21:
  
   * Schrijf je in op onze mailinglijst door een (leeg) mailtje te sturen naar [[mailto:alfatesters-subscribe@scoutsengidsenvlaanderen.be|alfatesters-subscribe@scoutsengidsenvlaanderen.be]]   * Schrijf je in op onze mailinglijst door een (leeg) mailtje te sturen naar [[mailto:alfatesters-subscribe@scoutsengidsenvlaanderen.be|alfatesters-subscribe@scoutsengidsenvlaanderen.be]]
-  * Log in op testversie van de Groepsadministratie.+  * Log in op testversie van de Groepsadministratie. (momenteel is het niet mogelijk om aan te melden met je lidnummer)
   * Dit is een kopie van de echte Groepsadministratie zodat je ongestoord alles kan testen: leden aanmaken, aanpassen en verwijderen zonder je schuldig te voelen. Let op: mails worden wel verstuurd.   * Dit is een kopie van de echte Groepsadministratie zodat je ongestoord alles kan testen: leden aanmaken, aanpassen en verwijderen zonder je schuldig te voelen. Let op: mails worden wel verstuurd.
   * Ben je zelf geen VGA, stuur ons dan een berichtje zodat je ook schrijfrechten krijgt op leden van de testversie.   * Ben je zelf geen VGA, stuur ons dan een berichtje zodat je ook schrijfrechten krijgt op leden van de testversie.
Navigatie